Paints and Friends – Nude Model Croquis Night

klo 18:00–21:00
Paints and Friends, Neljäs Linja 28 C
K-18kuvataideosallistu

Paints and Friends on nelihenkinen työryhmä Helsingissä, joka järjestää kuvataideworkshoppeja erilaisilla vaihtuvilla konsepteilla. Kollektiivin lähtökohtana on, että jokainen voi osallistua toimintaan ilman aikaisempaa taiteen harrastamista tai erityistaitoja.

Taiteiden yönä järjestämme puolen tunnin mittaisia piirustussessioita, joissa tutkitaan elävää alastonmallia croquis-piirustuksen kautta. Croquis-piirtäminen on yleensä minuutin-10 minuutin mittaista, luonnosmaista piirustuskohteen tutkimista. Luonnoksia tehdään useita peräkkäin, ja malli vaihtaa asentoa. Croquis-piirtäminen on nopeaa ja pakottaa piirtäjää keskittymään olennaiseen.
Pidämme neljä puolen tunnin settiä, jonka aikana piirretään useita eri luonnoksia. Mukaan voi hypätä mihin aikaan vain. Tarvittavat materiaalit löytyy paikanpäältä. Voit nauttia piirtämisen lomassa itse tuomaasi virvoketta. Tapahtuma on K-18.

Croquis-sessiot:
alkaa klo päättyy klo
18.00 18.30
18.45 19.15
19.30 20.00
20.15 20.45

Paints and Friends- kollektiivin ideana ja inspiraationa on järjestää kuvataideworkshoppeja, joihin itse haluaisimme osallistua. Toiminnassamme painottuu taiteen tekemisen lisäksi sen kokemuksellisuus – taide on hauskaa, rentoa ja tarkoitettu kaikille!