Singa Open Air Karaoke

klo 19:00–21:00
Musiikkitalon Puisto, Mannerheimintie 13
musiikki

Koko perheen ilmainen laulutapahtuma tuo karaoken baareista ihmisten ilmoille.

Singa Open Air Karaoke on koko perheen ilmainen laulutapahtuma Musiikkitalon nurtsilla Taiteiden yönä 15.8. klo 19-21. Tapahtuma tuo suomalaisten lempiharrastuksen karaoken ulos sisätiloista ihmisten ilmoille.

Ainutlaatuisen Singa Open Air Karaokesta tekee myös, että biisien lyriikoita voi seurata Musiikkitalon kyljessä olevalta Pohjoismaiden suurimmalta näytöltä. Toista vuotta järjestettävä tapahtuma tarjoaa kaupunkilaisille mahdollisuuden nauttia singaamisen ilosta leppoisasti yhdessä ilman turhaa jännittämistä ja esiintymispaineita. Kaikki laulamisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita messiin.

Laulutoiveet voi antaa tapahtuman aikana helposti Singan mobiliisovelluksen avulla, jonka voi ladata oman laitteen sovelluskaupasta. Sovelluksesta voi myös selata yli 60 000 kappaleen laulukirjastoa ja treenata singaamista kotona. Kaikkia laulutoiveita ei välttämättä päästä toteuttamaan kahden tunnin tapahtuman aikana, mutta laulamista voi jatkaa klo 19 eteenpäin Singasta löytyvistä sadoista karaokepaikoista ympäri maan.

Stadin eeppisimmän laulutapahtuman järjestää kotimainen karaokesovellus Singa yhteistyössä Philips TV-tuotteiden kanssa.

Singaamista voi kokeilla ilmaiseksi www.singa.com. Kotikaraokeen soveltuvia telkkareita löytyy osoitteesta www.philips.fi.

Näytä kartalla

Ohjelman verkkosivu

Tämä ohjelma kuuluu Irrottele -reittiin.