Tiedekulman bändi-ilta Taiteiden yönä

klo 19:00–22:00
Tiedekulma, Yliopistonkatu 4
musiikkisisällä

Taiteiden yönä Tiedekulman Stagelle nousee neljä kovan tason yhtyettä, joista jokaisessa vähintään yksi jäsen on Helsingin yliopiston nykyinen opiskelija, tutkija tai henkilökuntaa.
Yhtyeiden omintakeiset tyylit luovat yhdessä monipuolisen kokonaisuuden, josta jokainen löytää itselleen uutta kiinnostavaa musiikkia.

19.15 – West Metro
Bändin tyyli ammentaa vanhasta melodisesta rockista luoden samalla modernia, uudenlaista äänimaisemaa. West Metro perustettiin länsimetron kanssa samoihin aikoihin vuonna 2017 ja on nyt kovemmassa iskussa kuin koskaan.

20.00 – Felic
Felic soittaa energistä ja sovituksellisesti monipuolista riffirikasta modernia rokkia, josta ei groovea puutu. Bändi julkaisi debyytti- EP:n ’Gone Off The Earth’ vuoden alussa ja työstää parhaillaan uutta materiaalia.

20.45 – Dima & The Surveyors
Yhtye soittaa rautaisella otteella 70-luvun tunnelmiin pohjautuvaa rockia. Bändin autenttinen tyyli ja saundimaailma nostattaa tunnelman kattoon ensisoinnuista lähtien.

21.30 – Epsilons
Valovoimainen sekstetti Epsilons soittaa mukaansa tempaisevaa, suomenkielistä rytmimusiikkia rock- soul- ja jazz-vaikutteilla ja puhaltimilla höystettynä.

Tapahtuma on maksuton. Tervetuloa!