Anmälan 

 

Anmälan 

Konstens natt bjuder igen på hundratals överraskande, hänförande och medryckande evenemang 20.8.2020. Anmälningstiden börjar i april 2020.

 

Arrangera evenemang

Konstens natt är en glad och urban stadsfest som är öppen för alla. Alla konstevenemang, stora som små, är varmt välkomna under Konstens natt. Det är enkelt, roligt och gratis att delta. Alla evenemang under Konstens natt har fritt inträde.

Kom ihåg att varje arrangör är ansvarig producent för sitt evenemang och ansvarar själv för arrangemangen och säkerheten samt för nödvändiga tillstånd och anmälningar.

Det bästa evenemanget ordnar du genom att ta hänsyn till deltagarna, grannskapet och staden.  Anvisningar för dig som ordnar evenemang samt information om eventuella tillstånd och meddelanden hittar du här.

Kommersiella eller ideologiska målsättningar står inte i fokus under Konstens natt.  Festspelen förbehåller sig rätten att bestämma vilka evenemang som tas med i programmet på webbplatsen.

 

Marknadsföring och kommunikation

Konstens natt och Helsingfors festspel berättar aktivt om både små och stora evenemang som ordnas under Konstens natt i sina egna kommunikationskanaler såsom Facebook och Twitter. Det är ändå viktigt att de som arrangerar evenemang under Konstens natt också informerar om dem via sina egna nätverk.

 

Anmälan

Förhandsvisning