Taiteen Sulattamon pop-up-päivä

Tapahtuman esittely

Tervetuloa mukaan Taiteen Sulattamon maksuttomaan pop-up-päivään!

Meillä on kaikille avointa taidetoimintaa Luovassa tilassa (Malmin raitti 17 A) erilaisten taidepisteiden muodossa. Luvassa on ainakin kuvataidepiste, käsityöpiste ja luovan kirjoittamisen piste. Tarjoamme työvälineet taiteen tekemistä varten.

Osallistuminen on kaikille avointa ja maksutonta. Ei ennakkoilmoittautumista!

Taiteen Sulattamo ry on 2013 perustettu, valtakunnallinen taide- ja mielenterveysjärjestö, jonka tehtävänä on tuottaa mielen hyvinvointia edistävää toimintaa. Tarjoamme kohtaamista, osallisuutta ja vertaisuutta taiteen äärellä.

Lisätietoja esteettömyydestä:

Taiteen Sulattamon pop-up-päivä järjestetään Luovassa tilassa (A-rappu). Saavutettavampi, mutta ei täysin esteetön, kulku Taiteen Sulattamon tiloihin on A-rapusta. Mikäli olet tulossa avustettuna, ota etukäteen yhteyttä p. 040 180 6689. Järjestämme sinulle kulun oikeaan tilaan. Lähimmät parkkipaikat löytyvät rakennuksen vierestä Siemenkujalta. A-rappuun on kaksi ramppia, joista toinen on jyrkkä ja toinen loivempi labyrinttimainen ramppi. Jyrkempi ramppi on leveydeltään 89 cm ja loivempi 90 cm. Luovan tilan sisäänkäynnin leveys on 85 cm ja kynnys on 6 cm. Tiloissa on mattoja sisäänkäynnin yhteydessä.

WC-tilat:
Sulattamon tiloissa on yhteensä kolme WC:tä sekä yksi rapun toimijoiden yhteiskäytössä oleva, esteetön WC-tila. Vessoja ei ole sukupuolitettu.
Esteetön WC sijaitsee A-rapun sisäänkäynnistä oikealle käytävän päässä, jonka vieressä on ovi Sulattamon hallinnon tiloihin. WC:ssä on käsituet sekä madallettu käsienpesuallas. Esteettömässä WC:ssä on ovikoodi, jonka saat kysymällä henkilökunnalta.
Luovan tilan WC:n sisäänkäynnin leveys on 65 cm. Kynnys 2 cm. Tilassa ei ole käsitukia.

Kategoriat

Kirjallisuus, Kuvataide, Muu ohjelma, Avoimet ovet & kierrokset, Sisällä, Avoimet harjoitukset, Nuorille

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • 11:00–16:00

 • Järjestäjä:

  Taiteen Sulattamo ry

 • Osoite:

  Taiteen Sulattamo
  Malmin raitti 17a
  00700 Helsinki

 • Esteettömyys:

  Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla.

  Tapahtumassa on esteetön WC.

 • Esityskieli:

  Suomi

 • Liput:

  Tapahtuma on maksuton

Sinua saattaa kiinnostaa