Tapahtumajärjestäjälle

Tervetuloa järjestämään tapahtuma osana Taiteiden yötä!

Ympäri Helsingin ja pääkaupunkiseudun levittäytyvän Taiteiden yön ohjelma rakennetaan yhdessä kaupunkilaisten kanssa. Jokainen suuri tai pieni taidehanke on lämpimästi tervetullut Taiteiden yöhön.

Tapahtumahaku ja ilmoittautuminen 

Tapahtumahaku avautuu näillä sivuilla keväällä 2024.

Toivomme, että tänäkin vuonna sadat taiteilijat, kollektiivit ja esiintyvät ryhmät, tapahtumapaikat kuten teatterit, museot, galleriat ja keikkapaikat, kahvilat ja ravintolat, liikkeet ja putiikit, yhdistykset ja säätiöt, sekä muut taidetta tekevät toimijat osallistuvat omalla ohjelmallaan Taiteiden yöhön.

Kannustamme taiteilijoita ja esiintyviä ryhmiä olemaan hyvissä ajoin yhteydessä myös paikallisiin kulttuurin tekijöihin ja mahdollisiin tapahtumapaikkoihin. Omia esiintymisiään voi järjestää myös esimerkiksi puistoissa ja toreilla.

Jokainen tapahtuman tekijä on tapahtumansa vastuullinen järjestäjä ja vastaa tapahtumaan liittyvistä luvista ja viranomaisilmoituksista. Tästä saat lisätietoa Tapahtumajärjestäjän ohjeista, jotka löydät tältä sivulta keväällä kun ilmoittautuminen alkaa tai kysymällä meiltä lisää osoitteesta taiteidenyo@helsinkifestival.fi.

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Vastaava tuottaja Sari Löytynoja
Sähköposti: taiteidenyo@helsinkifestival.fi
Puh. +358 50 305 5763

Haluatko liittyä Taiteiden yön tapahtumanjärjestäjien postituslistalle? Laita viesti osoitteeseen taiteidenyo@helsinkifestival.fi