Ystäväfestivaali: Viapori Jazz

Kuva: Mika Toivanen

Tapahtuman esittely

Todella pitkäksi venähtäneen poikkeusajan jälkeen on aika kokoontua poikkeuksellisen hienolle festivaalille juhlistamaan Viapori Jazzin väliin jäänyttä kahdennettakymmenennettä jazzjuhlaa! Viapori Jazz käynnistyy tänä kesänä suoraan yllätyskonsertilla, joka yleensä myydäänkin ensimmäisenä loppuun.  Festivaalikansan iloksi myös Virtuosi di Kuhmo ja Jukka Perko versioivat 20-vuotiasta, kautta aikojen myydyintä suomalaista virsilevyä, Kaanaanmaata. Kuulemme myös Emma Salokosken laulua sen kaikissa sateenkaaren väreissä ja paljon, paljon muuta.

Ole hyvä ja altistu  pitkän paaston jälkeen taas musiikillisille herkuille. Tervetuloa  nauttimaan elokuun illoista Suomenlinnaan Viapori Jazzin musiikillisen tarjonnan ääreen!

Viapori Jazzin mahdollistavat Rudus, Teollisuusliitto, Nets, Opetus- ja kulttuuriministeriö, Helsingin kaupunki ja Suomenlinnan hoitokunta.

Viapori Jazzin uusi kumppani on myös John Nurmisen säätiö, joka on toiminut Itämeren ja sen perinnön suojelemiseksi jo lähes 30 vuotta. Pääsylipun ostaessasi hintaan voidaan lisätä haluamasi summa, jonka tilitämme John Nurmisen säätiön Itämerihankkeille. Tue sinäkin Itämeren suojelutyötä!

Viapori Jazzin koko ohjelma julkaistaan ja liput tulevat myyntiin 6.5.2022.

viaporijazz.fi

Kategoriat

Ystäväfestivaalit

Kartta

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • 23.8.–28.8.2022

 • Osoite:

  Suomenlinna
  Suomenlinna, Helsinki, Suomi
  00190 Helsinki

 • Liput:

  30 € (Lippu.fi)

Sinua saattaa kiinnostaa