Kumppanit

Helsingin juhlaviikot järjestetään yhteistyössä kumppaneiden kanssa.

Pääyhteistyökumppanit:

Elisa

Elisa on tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden edelläkävijä. Elisan asiakkaana on 2,8 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota, ja kattavassa verkossa yli 6,3 miljoonaa liittymää. Lähes 140-vuotisella matkallaan Elisa on aina hakenut uutta ja haastanut vallitsevia käytäntöjä asiakkaiden hyväksi. Sitoutunut henkilöstö, vahva oppimisen kulttuuri ja innovaatiot ohjaavat Elisan kehitystä, jolla yritys vahvistaa edelleen asiakastyytyväisyyttä, positiivista vaikutusta yhteiskuntaan sekä taloudellista tulosta.

Helsingin Sanomat

Helsingin Sanomat on laatujournalismin ja digitaalisen journalismin edelläkävijä. Jo 130 vuotta sananvapauden, totuuden ja tasa-arvon puolesta.


Sponsori:


Accenture

Accenture on maailmanlaajuisesti toimiva asiantuntijayritys, jonka vahvuuksia ovat digitaalisuus, pilvipalvelut sekä kyberturva. Meillä on vahva osaaminen ja kokemus yli 40 toimialalta. Toimialakohtaiset palvelumme kattavat strategisen muutoksen, konsultoinnin, teknologian, markkinoinnin ja asiakaskokemuksen sekä prosessiulkoistuksen. Maailman laajin palvelukeskusten verkosto tukee paikallisia asiakkaitamme. Accenturen 537 000 ammattilaista palvelevat asiakkaita yli 120 maassa yhdistäen teknologian mahdollisuudet sekä ihmisten luovan osaamisen. Tuotamme muutoksesta arvoa kaikille sidosryhmillemme sekä yhteiskunnalle.


Palvelukumppanit:


Renault

Renault, yksi maailman johtavista autonvalmistajista, on valmistanut autoja jo vuodesta 1898. Vuonna 2019 myytiin lähes 2,4 miljoonaa Renault-merkkistä henkilö- ja pakettiautoa yhteensä 134 maassa. Renaultin erottuva muotoilu ja innovatiiviset tekniset oivallukset tuovat omistajilleen iloa jokapäiväiseen auton käyttöön. Yksi merkin tavoitteista onkin tarjota edistyksellistä teknologiaa kohtuulliseen hintaan kaikkien käytettäväksi. Renault on myös markkinajohtaja sähköautojen myynnissä Euroopassa. Joka kolmas Euroopan teillä liikkuva sähköauto on Renault-merkkinen. Tavara-autoissa Renault on ollut myyntitilastojen kärjessä jo kahdenkymmenen vuoden ajan Euroopassa.
Heku Oy on markkinointipalveluyritys, jonka palvelut kattavat niin luovan suunnittelun kuin tuotannon, ratkaisujen jalostamisen, monistamisen ja jakamisen digistä printtiin.Marski by Scandic sykkii urbaania elämää suomalaisella twistillä keskellä Helsinkiä. Marskissa upeat huoneet, kiehtovat tilat ja ravintolapalvelut sekä monipuoliset tapahtumat varmistavat elämyksellisen vierailun. Marski valittiin Euroopan parhaaksi kaupunkihotelliksi 2020 World Luxury Hotel Awards -kilpailussa. Lisäksi hotellin ravintola Kuusi palaa voitti Pohjois-Euroopan Contemporary Cuisine -palkinnon.


Vuodesta 2003 Tampereen kupeessa kasvanut Akun Tehdas on monipuolinen osaamiskeskittymä ja lukuisten yritysten koti. AV-palvelut laidasta laitaan, äänitysstudiot, juhla- ja koulutustilat, elävä kuva, niin striiminä, kuin elokuvaksi asti, kaikki tämä onnistuu Ylöjärvellä. Vuoden 2021 aikana toiminta laajenee Tampere-talon ja UROS LIVE-areenan teknisiin palveluihin. Huvilan kumppanit:

Helsinki Bryggeri on aivan Helsingin ydinkeskustassa, Senaatintorin kupeessa Sofiankadulla toimiva craft-olutpanimo. Jatkuvasti kehittyvään valikoimaan kuuluu laaja kattaus oluita joiden joukosta voit löytää suosikkisi, pidit sitten raikkaasta lagerista tai tummanpuhuvasta ja täyteläisestä stoutista. Oluiden kehityksestä ja tuotannosta vastaa panimopäällikkö Roope Lehtoranta. Helsinki Bryggerin kylmiä juomia nautitaan Huvilanrannan ja Huvilan ravintoloissa. Tervetuloa maistelemaan ja viihtymään! 

Huvilan terassi-, katsomo- ja myyntitilarakenteista vastaa Multibeam Finland Oy. Multibeam on rakennejärjestelmä, joka perustuu suomalaiseen innovaatioon tilapäisrakentamisen parissa. Huvilan yleisöalueiden rakenteet ovat alumiinista valmistettua Multibeamia. Multibeam-profiilijärjestelmä perustuu monikäyttöiseen liitostapaan ja tuotteen monimuotoiseen pitkään elinkaariajatteluun ollessa täysin kierrätettävä, jonka lisäksi tuote voidaan valmistaa kierrätetystä alumiinista. Tuote on täysin suomalaisvalmisteinen. Multibeam on ollut mukana Huvilassa vuodesta 2022, kun Huvilanranta-terassi tuotettiin ensimmäistä kertaa. Yhteistyön tuloksena syntyi kokonaisuus, joka kattaa Huvila-teltan ja noin 1800m2 terassirakenteen oheistoimintoineen.

VIP Bartenders on monipuolinen tapahtuma- ja ravintola-alan yritys, joka on erikoistunut erityisesti tapahtumien anniskelupalveluiden tuottamiseen pienistä yksityistapahtumista aina suuriin festivaaleihin saakka. Vuodesta 2008 lähtien toiminta on kasvanut vuosi vuodelta nykyiseen kokoonsa työllistäen yli 40 ammattilaista ympäri vuoden. Yrityksen koulutustilat sijaitsevat Espoossa, jossa koulutetaan baarimestareita palvelemaan asiakkaita entistäkin paremmin. Samoissa tiloissa järjestetään myös yrityksille virkistyspäiviä rentojen cocktail-kurssien parissa. VIP Bartenders toimii Huvilan ja Huvilanrannan ravintolapalveluiden kumppanina.


Kuva: Petri Anttila