Medialle

Kuvat ja taustamateriaalit

Kuva- ja tekstipankin materiaali on vapaasti käytettävissä Helsingin juhlaviikkoja ja Wonderfeel Helsinkiä koskevan uutisen, artikkelin, sosiaalisen median julkaisun tai muun toimituksellisen aineiston yhteydessä. Materiaalia ei kuitenkaan saa muunnella. Muista mainita valokuvaaja ja Helsingin juhlaviikot materiaalin lähteenä. Kuvien mahdollisesta kaupallisesta käytöstä on sovittava erikseen Juhlaviikkojen viestinnän ja kuvaajan kanssa. Käyttäjätunnuksen saat pyytämällä osoitteesta tiedotus@helsinkifestival.fi.


Akkreditointi medialle

Median akkreditointi vuoden 2021 Helsingin juhlaviikoille on päättynyt. Vastaamme saapuneisiin akkreditointipyyntöihin sähköpostitse 11.8. mennessä. Mahdollisia jäljellä olevia pressipaikkoja tapahtumiin voi tiedustella viestintäpäälliköltä sähköpostitse tämän jälkeen.

Akkreditoimme festivaalille ainoastaan työtehtäviin tulevat henkilöt. Huomaathan, että pressilippuja tapahtumiin on saatavilla rajoitetusti.

Median kuvauslupia myönnetään lähinnä Huvilan tapahtumiin, ja sitä tulee aina anoa etukäteen. Kuvaaminen muissa konserteissa ja esityksissä ei yleensä ole mahdollista tai se vaatii erityisjärjestelyitä hyvissä ajoin.


Lisätietoja

Viestintäpäällikkö Laura Gottleben, puh. +358 50 468 7243,
e-mail: laura.gottleben@helsinkifestival.fi


Kuva: Petri Anttila