An acoustic evening with Carla Bruni Vilma Jää

 • Aika:

  • pe 16.8.2024 19:00

 • Osoite:

  Huvila
  Eläintarhantie 8
  00530 Helsinki

 • Liput:

  69,90 € (Lippu.fi)

  Osta liput

Tapahtuman esittely

Carla Bruni on valovoimainen tähti, jonka juuret ovat syvällä taiteen maailmassa. Taiteilijaperheessä kasvanut Bruni omaksui jo nuorena vahvan kiinnostuksen musiikkiin ja opetteli soittamaan kitaraa ja kirjoittamaan lauluja. Alunperin supermallina tunnetuksi tullut Bruni teki 2002 käännöksen urallaan ja jätti mallintyöt keskittyäkseen täysipainotteisesti ensirakkauteensa – musiikin tekemiseen.

Musiikkiuransa alussa Bruni sai tunnustusta kirjoitettuaan sanoituksia ranskalaisen laulajalegenda Julien Clercin albumille, ja tämä osaltaan rohkaisi debyyttialbumin Quelqu’un m’a dit julkaisuun vuonna 2003. Levyn hienovaraiset melodiat, runollinen herkkyys ja Brunin lumoava ääni valloittivat kuulijat ympäri maailmaa. Sittemmin Bruni on vakiinnuttanut asemansa yhtenä Ranskan arvostetuimmista artisteista. Pitkän uran tehnyt supertähti saapuu nyt ensimmäistä kertaa konsertoimaan Suomeen ja Huvilaan.

Illan avaa lokakuussa 2023 debyyttialbuminsa Kosto julkaissut etnopop-artisti Vilma Jää. Kansanmusiikin, popin ja oopperan kentillä toimiva laulaja nousi kansainväliseen tunnettuuteen säveltäjä Kaija Saariahon nostettua hänet viimeiseksi jääneeseen oopperaansa Innocence.

Lisätiedot:

Ovet: 17.30
Vilma Jää: 19.00
Carla Bruni: 20.30

Konsertissa on rajoitettu määrä istumapaikkoja sekä eläväinen seisova permanto – varauduthan nauttimaan musiikista myös seisten!

Huvilan ikäraja on 18 vuotta.

Kategoriat

Huvila

Kartta

Esteettömyys

-Tapahtumapaikalla esteetön kulku.
-Inva-WC.
-Induktiosilmukka.
-Katsomossa maadoitettu pistoke.
-Katsomossa on pyörätuolipaikkoja ja saattajat ovat tervetulleita ilman maksullista pääsylippua. Pyörätuolipaikat myydään Lippu.fi:n verkkokaupan, puhelinpalvelun ja lippukauppojen kautta. Puh. 0600 900 900

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • pe 16.8.2024 19:00

 • Osoite:

  Huvila
  Eläintarhantie 8
  00530 Helsinki

 • Liput:

  69,90 € (Lippu.fi)

  Osta liput

Sinua saattaa kiinnostaa