Huvila

Huvila on Juhlaviikkojen oma tapahtumapaikka, ainutlaatuinen tila konserttisalin ja tavanomaisen festivaaliteltan väliltä. Arkkitehti Roy Mänttärin suunnittelema kokonaisuus on pystytetty vuodesta 1995 vuosittain Eläintarhantielle, Hakaniemen Tokoinrantaan. Huvilan yhteydessä sijaitsee tunnelmallinen ravintolateltta. Ravintolan ruokalista julkaistaan ja väliaikatarjoilujen ennakkomyynti alkaa keväällä 2024.

Huvilan iltakonsertit alkavat pääsääntöisesti klo 19 ja päättyvät klo 22. Tarkista esityskohtaiset aikataulut tapahtumasivuilta.

Huvilan konserttien ikäraja on 18 vuotta.

Osoite: Eläintarhantie 8, 00530 Helsinki

Löytötavaroiden tiedustelu: 050 441 6747

Huvilan ravintola

Huvilan ravintolasssa kulttuurinnälkäisiä ruokkii tänäkin vuonna Food Camp Finland. Tervetuloa ruokailemaan ennen tai jälkeen konsertin! Voit myös ottaa ruoat ja juomat mukaasi konserttitelttaan keikan aikana. Huvilan päiväkonserteissa juomia ei voi viedä telttaan. Ruoka-annokset on suunniteltu huippumaut ja vastuullisuus huomioiden.

Huvilan juhlapaketti

Huvilan juhlapaketti on mahdollista tilata ryhmille ja yrityksille. Juhlapaketti sisältää menun ja lipun illan konserttiin.

Saavutettavuus ja vastuullisuus

-Tapahtumapaikalla on esteetön kulku.
-Inva-WC.
-Induktiosilmukka.
-Katsomossa maadoitettu pistoke.
-Katsomossa on pyörätuolipaikkoja ja saattajat ovat tervetulleita ilman maksullista pääsylippua. Pyörätuolipaikat myydään Lippu.fi:n verkkokaupan, puhelinpalvelun ja lippukauppojen kautta. Puh. 0600 900 900

Kuva: Petri Anttila
Kuva: Saara Autere
Kuva: Pietari Purovaara
Kuva: Jussi Hellsten