Huvila ja Huvilanranta

Huvila on Juhlaviikkojen oma tapahtumapaikka, ainutlaatuinen tila konserttisalin ja tavanomaisen festivaaliteltan väliltä. Arkkitehti Roy Mänttärin suunnittelema kokonaisuus on pystytetty vuodesta 1995 vuosittain Eläintarhantielle, Hakaniemen Tokoinrantaan.

Huvila laajenee Helsingin juhlaviikkojen ajaksi 12.8.–4.9. Tokoinrannan puistoon, kun yleisölle avoin Huvilanranta tuo alueelle kattavan ruoka- ja juomatarjonnan lisäksi maksutonta festivaaliohjelmaa. Ohjelma sisältää muun muassa keskusteluita, taiteilijatapaamisia ja dj-esityksiä.

Koe loppukesän maut Huvilassa ja Huvilanrannassa

Tänä kesänä Huvilassa ja Huvilanrannassa nautiskellaan satokauden parhaista herkuista. Tarjolla on ihania kala- ja kasvisannoksia, jälkiruokia ja laadukas juomavalikoima. 

Uudistunut Huvilanrannan terassialue levittäytyy Tokoinrantaan. Kuva: JKMM

Huvilan ja Huvilanrannan monipuolisen ruoka- ja juomatarjonnan kuratoi elämyksellisiin ruokakokemuksiin erikoistunut Food Camp Finland. Huvilanranta on avoinna lounaalta aina myöhäiseen iltaan asti joka päivä 11–23. Lauantaisin ja sunnuntaisin ravintolat aukeavat klo 12. Huvilarannan juomatarjonnasta vastaa Bryggeri.

Huvilan ravintola:

Huvilan konserttialueen Food Camp -ravintola palvelee ennen ja jälkeen konserttien sekä väliajalla. Tarjolla on pieniä syötäviä, annoksia isompaan nälkään sekä herkullinen jälkiruoka.

Huvilanrannan ravintolat:


Kotimainen vohveliravintola Happy Waffle Helsinki tarjoilee herkullisen fuusioversion hongkongilaisesta kuplavohvelista gluteenittomana ja hyväntuulisella asenteella. Happy Waffle Helsinki palvelee Huvilanrannassa 12.8.–4.9.

Kim Mikkolan Huvilanrantaan suunnittelema menu yhdistelee innovatiivisella tavalla suomalaista kulttuuria ja aasialaisia vaikutteita. Inari palvelee Huvilanrannassa 12.8.–4.9.


Silvopleen käsintehtyä kasvisruokaa on saatu nauttia Kalliossa jo lähes 23 vuotta – ja tänä vuonna myös Huvilanrannassa! Myyntiin tulee päivittäin herkullista vegaanista lämmintä ruokaa, vegebowl sekä virkistäviä alkoholittomia juomia. Silvoplee palvelee Huvilanrannassa 12.8.–24.8.


Bunit tuo Huvilanrantaan Aasian syvät maut! Bao bunien eli täytettyjen höyrysämpylöiden konsepti on herkullinen: pilven pehmeä höyrysämpylä, umamiset marinadit ja rouskuvat vihreät – juhlaa joka puraisulla. Bunit palvelee Huvilanrannassa 25.8.–4.9.

Huvilan juhlapaketti

Juhlapaketti on mahdollista tilata ryhmille ja yrityksille. Juhlapaketti sisältää menun ja lipun konserttiin, hinta 145 e + alv 24 % per henkilö. Minimimäärä 10 henkilöä.

Huvilan paviljonki
Maksimikapasiteetti 150 henkilöä (Yksinoikeus minimi 100 henkilöä)

Huvilanranta
Maksimikapasiteetti 60 henkilöä (Yksinoikeus minimi 40 henkilöä)

Kuva: Saara Autere

JUHLAPAKETTI MENU

Alkuruoka-station 
Paahdettua kukkakaalia ja currya L, G
Savumuikkua, hapankermaa ja pikkelöityä kurkkua L
Kesäperunoita, piparjuurta ja siianmätiä L, G, M

Pääruoka tarjoillaan food stationilta
Rapea kalakakku, paksoita ja sesam-majoneesia M
Tai
Metsäsieniohrattoa ja sienimysliä L

Jälkiruoka
Tattipraline-parfait, mustikkacoulis ja kuusi-crumblea L

Lisätiedot

Huvilan ikäraja on 18 vuotta.

Iltakonsertit alkavat pääsääntöisesti klo 19–20 ja päättyvät arkisin viimeistään klo 22 ja viikonloppuisin klo 23. Tarkasta esityskohtaiset aikataulut tapahtumasivuilta.

Osoite: Eläintarhantie 8, 00530 Helsinki

Saavutettavuus

  • Tapahtumapaikalla esteetön kulku
  • Esteetön WC
  • Induktiosilmukka
  • Katsomossa on pyörätuolipaikkoja ja saattajat ovat tervetulleita ilman maksullista pääsylippua. Pyörätuolipaikat myydään puhelimitse Lippu.fi:n kautta, puh. 0600 900 900.
Kuva: Skyproduction Oy

Ekokompassi

Huvilalla panostetaan ympäristönhallintaan ja kestävään kehitykseen, minkä vuoksi sille myönnettiin vuonna 2015 Ekokompassi-sertifikaatti. Ekokompassi on pk-yrityksille ja tapahtumille soveltuva malli, jonka avulla voi aloittaa kestävän ympäristöjärjestelmän kehittämisen. Ekokompassi-sertifikaatin myöntää Helsingin seudun ympäristöpalveluiden Ilmastoinfo.

Lue lisää: ekokompassi.fi

Yläosan kuva: Petri Anttila