Huvila ja Huvilanranta

Koe loppukesän maut Huvilassa ja Huvilanrannassa

Huvila laajenee jälleen loppukesäksi Tokoinrannan puistoon, kun yleisölle avoin Huvilanranta aukeaa jo hyvissä ajoin ennen Juhlaviikkoja 28.7.

Huvilanrannasta muodostuu viihtyisä kesäkeidas, jossa on makuelämysten lisäksi luvassa taidetta ja maksutonta ohjelmaa. Festivaaliaikaan Huvilanrannassa soi kiinnostavien kaupunkilaisten soittama DJ-musiikki päivittäin. Terassialueelle nousee useita vaihtuvia ravintolapisteitä joka makuun. Huvilanranta on avoinna lounaalta aina myöhäiseen iltaan asti. Huvilarannan juomatarjonnasta vastaa Helsinki Bryggeri. Huvilanrannan ravintolat ja menut julkaistaan myöhemmin tällä sivulla.

Huvilanranta tarjoaa mahdollisuuden viihtyä ruoan ja juoman äärellä ennen ja jälkeen konsertin tai muuten vaan – tervetuloa!

Huvilanranta on avoinna 28.7.–16.8. klo 15–23 ja festivaalin aikana 17.8.–3.9. klo 13–23.

Kuva: Skyproduction Oy

Huvila on Juhlaviikkojen oma tapahtumapaikka, ainutlaatuinen tila konserttisalin ja tavanomaisen festivaaliteltan väliltä. Arkkitehti Roy Mänttärin suunnittelema kokonaisuus on pystytetty vuodesta 1995 vuosittain Eläintarhantielle, Hakaniemen Tokoinrantaan.

Huvilanrannan alueen on suunnitellut Arkkitehtuurin Finlandialla palkittu JKMM Arkkitehdit. Ainutlaatuinen hanke on väliaikaisarkkitehtuurin taidonnäyte, joka tuo uudenlaista kaupunkikulttuuria Helsinkiin.

Kuva: Saara Autere

Huvilan juhlapaketti

Huvilan juhlapaketti on mahdollista tilata ryhmille ja yrityksille. Juhlapaketti sisältää menun ja lipun illan konserttiin. Lue lisää ja tee varaus »

Kuva: Saara Autere

Lisätiedot

Huvilanranta on avoinna 28.7.–16.8. klo 15–23 ja festivaalin aikana 17.8.–3.9. klo 13–23.

Huvilan iltakonsertit alkavat pääsääntöisesti klo 19 ja päättyvät klo 22. Tarkista esityskohtaiset aikataulut tapahtumasivuilta.

Huvilan konserttien ikäraja on 18 vuotta.

Osoite: Eläintarhantie 8, 00530 Helsinki

Juhlaviikkojen info- ja lipunmyyntipiste on avoinna Huvilanrannassa 28.7.–16.8. klo 15–20.30 ja festivaalin aikana 17.8.–3.9. klo 15 alkaen illan konsertin loppuun saakka.

Saavutettavuus

  • Tapahtumapaikalla esteetön kulku
  • Esteetön WC
  • Induktiosilmukka
  • Huvilan katsomossa on pyörätuolipaikkoja ja saattajat ovat tervetulleita ilman maksullista pääsylippua. Pyörätuolipaikat myydään puhelimitse Lippu.fi:n kautta, puh. 0600 900 900.

Ekokompassi

Huvilalla panostetaan ympäristönhallintaan ja kestävään kehitykseen, minkä vuoksi sille myönnettiin vuonna 2015 Ekokompassi-sertifikaatti. Ekokompassi on pk-yrityksille ja tapahtumille soveltuva malli, jonka avulla voi aloittaa kestävän ympäristöjärjestelmän kehittämisen.

Yläosan kuva: Petri Anttila