Huvila ja Huvilanranta

Huvila on Juhlaviikkojen oma tapahtumapaikka, ainutlaatuinen tila konserttisalin ja tavanomaisen festivaaliteltan väliltä. Arkkitehti Roy Mänttärin suunnittelema kokonaisuus on pystytetty vuodesta 1995 vuosittain Eläintarhantielle, Hakaniemen Tokoinrantaan.

Huvila laajenee Helsingin juhlaviikkojen ajaksi 12.8.–4.9. Tokoinrannan puistoon, kun yleisölle avoin Huvilanranta tuo alueelle kattavan ruoka- ja juomatarjonnan lisäksi maksutonta festivaaliohjelmaa.

Koe loppukesän maut Huvilassa ja Huvilanrannassa

Tänä kesänä Huvilassa ja Huvilanrannassa nautiskellaan satokauden parhaista herkuista. Tarjolla on ihania kala- ja kasvisannoksia, jälkiruokia ja laadukas juomavalikoima. 

Uudistunut Huvilanrannan terassialue levittäytyy Tokoinrantaan

Huvilanrannan terassialueelle nousee useita ravintolapisteitä, joiden monipuolisen ruoka- ja juomatarjonnan kuratoi elämyksellisiin ruokakokemuksiin erikoistunut Food Camp Finland. Huvilanranta on avoinna lounaalta aina myöhäiseen iltaan asti joka päivä 11–00 ja ohjelma sisältää muun muassa keskusteluita, taiteilijatapaamisia ja dj-esityksiä. Lisäksi Huvilaa varten rakennettu Food Campin pop up -ravintola palvelee jo ennen keikkojen alkua. 

Huvilan juhlapaketti

Juhlapaketti on mahdollista tilata ryhmille ja yrityksille. Juhlapaketti sisältää menun ja lipun konserttiin, hinta 145 e + alv 24 % per henkilö. Minimimäärä 10 henkilöä.

Huvilan paviljongi
Maksimikapasiteetti 150 henkilöä (Yksinoikeus minimi 100 henkilöä)

Huvilanranta
Maksimikapasiteetti 60 henkilöä (Yksinoikeus minimi 40 henkilöä)

JUHLAPAKETTI MENU

Alkuruoka-station 
Paahdettua kukkakaalia ja currya L, G
Savumuikkua, hapankermaa ja pikkelöityä kurkkua L
Kesäperunoita, piparjuurta ja siianmätiä L, G, M

Pääruoka tarjoillaan food stationilta
Rapea kalakakku, paksoita ja sesam-majoneesia M
Tai
Metsäsieniohrattoa ja sienimysliä L

Jälkiruoka
Tattipraline-parfait, mustikkacoulis ja kuusi-crumblea L

Lisätiedot

Huvilan ikäraja on 18 vuotta.

Iltakonsertit alkavat pääsääntöisesti klo 19–20 ja päättyvät arkisin viimeistään klo 22 ja viikonloppuisin klo 23. Tarkasta esityskohtaiset aikataulut tapahtumasivuilta.

Osoite: Eläintarhantie 8, 00530 Helsinki

Saavutettavuus

  • Esteetön pysäköinti (ilmoitettava tarpeesta konserttia edeltävänä päivänä)
  • Tapahtumapaikalla esteetön kulku
  • Esteetön WC
  • Induktiosilmukka
  • Katsomossa on pyörätuolipaikkoja ja saattajat ovat tervetulleita ilman maksullista pääsylippua. Pyörätuolipaikat myydään puhelimitse Lippu.fi:n kautta, puh. 0600 900 900.

Ekokompassi

Huvilalla panostetaan ympäristönhallintaan ja kestävään kehitykseen, minkä vuoksi sille myönnettiin vuonna 2015 Ekokompassi-sertifikaatti. Ekokompassi on pk-yrityksille ja tapahtumille soveltuva malli, jonka avulla voi aloittaa kestävän ympäristöjärjestelmän kehittämisen. Ekokompassi-sertifikaatin myöntää Helsingin seudun ympäristöpalveluiden Ilmastoinfo.

Lue lisää: ekokompassi.fi


Kuva: Petri Anttila