Huvila ja Huvilanranta

Huvila laajenee jälleen loppukesäksi Tokoinrannan puistoon, kun yleisölle avoin Huvilanranta aukeaa jo hyvissä ajoin ennen Juhlaviikkoja 28.7.

Huvilanrannasta muodostuu viihtyisä kesäkeidas, jossa on makuelämysten lisäksi luvassa taidetta ja maksutonta ohjelmaa. Festivaaliaikaan Huvilanrannassa soi kiinnostavien kaupunkilaisten soittama DJ-musiikki päivittäin. Terassialueelle nousee useita vaihtuvia ravintolapisteitä joka makuun. Huvilanranta on avoinna lounaalta aina myöhäiseen iltaan asti.

Huvilanranta tarjoaa mahdollisuuden viihtyä ruoan ja juoman äärellä ennen ja jälkeen konsertin tai muuten vaan – tervetuloa!

Huvilanranta on avoinna:
28.7.–16.8. ma-pe klo 15–23 / la-su klo 13–23
17.8.–3.9. ma-su klo 13–23

Huvilanrannan ravintolat avaavat ovensa klo 15 ja ovat auki säävarauksella. Sadesäällä Huvilanrannan katettu paviljonki toimii sateensuojana.

Vaihtuva ravintolatarjonta ja räätälöityjä makuelämyksiä

Huvilanrannan suurterassin ruoka- ja juomatarjonnasta vastaa useamman ravintolan valikoima Huvilanrantaan räätälöidyin ruokalistoin. Terassin aukeamisesta Juhlaviikkojen alkuun, ajalla 28.7.–16.8., Huvilanrannan kävijöitä palvelevat Suomen parhaaksi lounaspaikaksi valittu Satama Bar & Bistro, runsaissa ja ruokaisissa vegaanisissa annoksissa kunnostautunut Just Vege ja korealaisen katukeittiön vahvistus POCHA!.

Juhlaviikot käynnistävänä Taiteiden yönä 17.8. ravintolavalikoima vaihtuu ja Huvilanrannan kävijöille makuelämyksiä tarjoilevat festivaalin loppuun asti marokkolainen Casa Moro, villiruokaan erikoistunut Skutta sekä kaupungin parhaat tacot tarjoileva Lopez y Lopez.

Ruokailukokemuksen edelläkävijä Food Camp lanseeraa uuden street food -ravintolakonseptin Bar Pommes Frites Powered by Mummon. Tämä Huvilarantaa varten rakennettu pop up -ravintola tarjoaa Premium Loaded Fries  -annoksia koko terassin aukiolon ajan.

Ape Gelato tarjoaa Huvilanrannassa laadukasta ja lähituotettua artesaanijäätelöä sekä espressoa söpön oranssin jäätelökärryn voimin säävarauksella.

Kahvin ystäviä palvelee la 29.7. ja 5.8. One Day -pop up, SM-baristamestari Kaapo Paavolaisen kahvila ja paahtimo, joka tarjoilee eettisesti valmistettua ja korkealaatuista kahvia.

Huvilarannan juomatarjonnasta vastaa Helsinki Bryggeri.

Tutustu ravintoloiden ruokalistoihin. Ruokalistat päivittyvät loppukesästä.

Kuva: Skyproduction Oy

Huvila

Huvila on Juhlaviikkojen oma tapahtumapaikka, ainutlaatuinen tila konserttisalin ja tavanomaisen festivaaliteltan väliltä. Arkkitehti Roy Mänttärin suunnittelema kokonaisuus on pystytetty vuodesta 1995 vuosittain Eläintarhantielle, Hakaniemen Tokoinrantaan.

Huvilanrannan alueen on suunnitellut Arkkitehtuurin Finlandialla palkittu JKMM Arkkitehdit. Ainutlaatuinen hanke on väliaikaisarkkitehtuurin taidonnäyte, joka tuo uudenlaista kaupunkikulttuuria Helsinkiin.

Kuva: Saara Autere

Huvilan juhlapaketti

Huvilan juhlapaketti on mahdollista tilata ryhmille ja yrityksille. Juhlapaketti sisältää menun ja lipun illan konserttiin. Lue lisää ja tee varaus »

Kuva: Saara Autere

Lisätiedot

Huvilanranta on avoinna 28.7.–16.8. ma-pe klo 15–23 / la-su klo 13–23 ja festivaalin aikana 17.8.–3.9. klo 13–23.

Huvilan iltakonsertit alkavat pääsääntöisesti klo 19 ja päättyvät klo 22. Tarkista esityskohtaiset aikataulut tapahtumasivuilta.

Huvilan konserttien ikäraja on 18 vuotta.

Osoite: Eläintarhantie 8, 00530 Helsinki

Juhlaviikkojen info- ja lipunmyyntipiste on avoinna Huvilanrannassa 28.7.–16.8. klo 15–20.30 ja festivaalin aikana 17.8.–3.9. klo 15 alkaen illan konsertin loppuun saakka.

Löytötavaroiden tiedustelu: 050 441 6747

Saavutettavuus ja vastuullisuus

Huvilanrantaan on esteetön kulku ja paikalta löytyy esteettömät WC:t. Konserteissa on mahdollisuus induktiosilmukkaan ja invakatsomossamme on pyörätuolipaikkoja. Huvilanrannan opasteisiin kiinnitetään huomiota saavutettavuusnäkökulmasta.

Liikunta- ja aistivammaisen avustajalla on oikeus maksuttomaan lippuun. Pyörätuolipaikat myydään puhelimitse Lippu.fi:n kautta, puh. 0600 900 900 ja verkosta osoitteesta lippu.fi.

Yläosan kuva: Petri Anttila