Ystäväfestivaali: Outsider Art Festival

Kuva: Kalle Kervinen / Klaus Welp

Tapahtuman esittely

Toista kertaa toteutettava Outsider Art Festival antaa äänen outsider-taiteen tekijöille esittämällä valloittavan kattauksen musiikkia, kuvataidetta, esittävää taidetta, elokuvia, kirjallisuutta ja elämäntarinoita. OAF on Helsingin juhlaviikkojen ystäväfestivaali.

OAF 2022 esittää monialaisen taideohjelman, joka sisältää yli 20 tapahtumaa eri puolilla kaupunkia sekä verkossa. OAF festivaalioppaat johdattavat yleisöä laulamaan karjalankielistä karaokea Kansalaistorilla, taidenäyttelyihin Helsingin taidemuseo HAMissa ja Pertin Valinnan Galleriassa Hakaniemessä sekä nauttimaan livekonserttien energiasta G Livelabissa. Elokuvat ovat nähtävillä Oodin Kino Reginassa ja OAF Online Stagella. Ajankohtaista keskusteluohjelmaa pääsee seuraamaan HAM Kulmassa ja Radio Helsingissä.

OAF Infopiste sijaitsee Keskustakirjasto Oodissa. Muut tapahtumapaikat ovat Helsingin taidemuseo HAM, Oodin Kino Regina, Musiikkitalo, G Livelab Helsinki, Hotelli Klaus K sekä Pertin Valinta, Radio Helsinki sekä OAF Online Stage ja Virtuaalinen Galleria.

Lisätietoja: outsiderart.fi

Outsider Art Festivalilla on ilmaisia ja maksullisia tapahtumia. Ohjelmaa on sekä livenä että online-muodossa. Tarkemmat tiedot tapahtumien lipuista pääset lukemaan jokaisen tapahtuman omalta sivulta. Täältä pääset ohjelmasivulle.

Konsertti- ja kannatusliput saat Tiketistä osoitteesta tiketti.fi/oaf.

OAF on Helsingin juhlaviikkojen ystäväfestivaali. Festivaalia järjestää Outsider Art Finland -verkosto: Pertin Valinta, Autismisäätiö, Kukunori, Taiteen edistämiskeskus sekä Mad House Helsinki. Festivaalin tuotannosta vastaa Pertti Kurikan Nimipäivät -punkbändin perustama outsider-taiteen tuotantotalo Pertin Valinta. Yhteistyössä ovat mukana myös Opetus- ja kulttuuriministeriö, Helsingin kaupunki, Kyrö Distillery Company, WSOY ja Tradeka sekä True Equality -yrityskumppanit.

Kategoriat

Ystäväfestivaalit

Tapahtuman tiedot

  • Aika:

    • 12.-21.8.2022

  • Liput:

    0–22,50 € (Tiketti)

    Osta liput

Sinua saattaa kiinnostaa