Ystäväfestivaali: Outsider Art Festival

Tapahtuman esittely

Outsider Art Festival OAF antaa äänen outsider-taiteen tekijöille
Palkittu monitaidefestivaali valtaa Helsingin 17.8.–27.8.2023.

OAF 2023 juhlistaa yhdenvertaisuutta ja erilaisuutta ja tarjoilee yllättäviä taidekokemuksia ja kohtaamisia eri puolilla kaupunkia. Ohjelmassa on valloittava ja omaääninen kattaus musiikkia, kuvataidetta, esittävää taidetta, elokuvia, kirjallisuutta ja elämäntarinoita. 

Festivaalin neljäs ohjelmakausi esittelee yli sata outsider-taiteen ja kulttuurin tekijää ja tuo Suomeen kiinnostavia kansainvälisiä vieraita. Ohjelma on kuratoitu outsider-taiteilijoiden ja mentoreiden yhteistyönä. Taiteellisen työryhmän jäsenet ovat Sami Helle, Sani Valoranta, Paleface, Johanna Konttinen, Maria Tani, Jani Leinonen, Pekka Elomaa, Mika Hagman, Heidi Backström, Niklas Nyholm ja Joonas Nyholm, Ilona Ahti, Sanni Purhonen ja Aleksis Salusjärvi. Kansainvälisenä mentorina toimii Sofia Lanusse, Outsider Art Fair New York- messujen johtaja. Tuotannosta vastaa outsider-taiteen tuotantotalo Pertin Valinta. Festivaali järjestetään yhteistyössä Autismisäätiön ja Kukunorin työryhmien kanssa. 

Tutustu OAF 2023 taiteilijoihin ja seuraa ohjelman julkaisuja festivaalin verkkosivuilla ja somessa! 

outsiderart.fi
facebook.com/outsiderartfestival
instagram.com/outsiderartfestival

OAF 2023 Taiteilijat Keuhkot, Felix Lybeck ja Kuuhullun kuolema, Mc Koo, Mika Hagman, Grandefinale, Alexandra Marina, Christelle Mas, Elina Hiekkavirta, Jaana Miettinen, Maija Pilvikki Kimanen, Myrtillius Kauria, Sähkökehto (Julius Jämsen), Mark & Potta (Tuija Markonsalo), Anne Kalliola ja Karjalaine iäni, Kati Kallio & Tanssiryhmä Ihanat, Mika Ruohola, Miska Tuononen, Jukka Nevalainen, Loiriplukari, Mikko Lautiainen, Teatteriryhmä Vautsi, Julius Kuusisaari, Jim Dahl, Liisa Marjatta Jokinen, Mika Leminen, Toivo Hauru ja Eeva Lusenius.

Kategoriat

Ystäväfestivaalit

Tapahtuman tiedot

  • Aika:

    • 17.-27.8.2023

  • Liput:

    0–22,50 € (Tiketti)

Sinua saattaa kiinnostaa