Ystäväfestivaali: SAMPO Festivaali

Tapahtuman esittely

Kuudes SAMPO Festivaali järjestetään 24.–28.8.2022!

Kansainvälinen nukketeatterifestivaali kokoaa Helsinkiin edustavan joukon nukketeatterintekijöitä eri puolilta Eurooppaa. Tapahtuma antaa nukketeatterin ystäville ja alan ammattilaisille mahdollisuuden kohdata, keskustella ja tutustua ajankohtaiseen eurooppalaiseen nukketeatteriin. Pääkaupungin festivaaliskenessä paikkansa vakiinnuttanut SAMPO Festivaali tarjoaa esityksiä lapsille ja aikuisille, työpajoja, näyttelyitä, elokuvia – sekä teatteritiloissa että puistoissa, toreilla ja kadunvarsilla. Tänä vuonna SAMPO Festari levittäytyy ensimmäistä kertaa myös Helsingin keskustan ulkopuolelle. 

Lisätiedot ja ohjelma: sampofestival.fi

SAMPO Festivaali esittelee nukketeatterin eri tyylejä ja ylittää taidelajien raja-aitoja. Festivaaliklubilla keskustellaan nukketeatterista, taiteesta ja elämästä. Tule nauttimaan tunnelmasta yhdessä Suomen suurimmista nukketeatteritapahtumista – anna nukketeatterin yllättää!

Tapahtumapaikat:

Nukketeatteri Sampo, Teatteri Avoimet Ovet, Annantalo, Teatteri ILMI Ö, Cinema Orion, Kulttuurikeskus Stoa, Sellosali (Espoo) ja Lilla Villan (Sipoo).

Kategoriat

Ystäväfestivaalit

Tapahtuman tiedot

  • Aika:

    • 24.–28.8.

  • Liput:

    5–20 € (Nukketeatteri Sampo)

    Osta liput

Sinua saattaa kiinnostaa