Ystäväfestivaali: Teatteri Sirkus Suosalo

Tapahtuman esittely

Teatteri Sirkus Suosalo on näyttelijä Martti Suosalon pitkäaikainen haave kiertävästä ekologisesta telttateatterista. Nyt hänen unelmastaan on tulossa totta: oma kankainen teatteriteltta on ommeltu Keuruulla ja Sirkus Apollon vanha nouseva katsomo on kunnostettu.

Suosalo toivoo, että teltta teatteritilana madaltaisi kynnystä tulla teatteriin ja houkuttelisi teatterielämysten pariin uusia kävijöitä.

Teatteri Sirkus Suosalo käynnistyy Taiteiden yönä 17.8. kolmessa Helsingin puistossa, joista se jatkaa matkaansa eri puolille Suomea. Suosalo haluaa pystyttää teatteriteltan yllättäviinkin paikkoihin ja viedä näytelmiä myös paikkakunnille, joissa ei muuten pääse kokemaan teatteria. Pienillä paikkakunnilla Teatteri tulee tekemään yhteistyötä kyläyhdistysten, urheiluseurojen ja kulttuuritoimijoiden kanssa. Näin koko kylä voi halutessaan osallistua unohtumattoman teatteritapahtuman järjestämiseen.

Telttateatterissa Martti Suosalo haluaa lähteä tutkimusretkelle teatterin alkujuurille. Näytelmien sisältö ja tapa esittää nousevat keskiöön, ja commedia dell ́arte perinne muuntautuu nykyaikaan.

Esitykset:
17.–19.8.2023 Helsinki, Alli Tryggin puisto: Huomenna hän tulee (Samuel Beckett)
21.–22.8.2023 Helsinki, Köydenpunojanpuistikko: Kiviä Taskussa
24.–26.8.2023 Helsinki, Kaivopuisto (Shakkipuisto): Brel, Suosalo, Tegelman

sirkussuosalo.fi

Kategoriat

Ystäväfestivaalit

Tapahtuman tiedot

  • Aika:

    • 17.–27.8.2023

  • Liput:

    30/43 € (Tiketti)

    Osta liput

Sinua saattaa kiinnostaa