Tapahtumasäätiön projektijohtajaksi Riitta Aittokallio

Helsingin tapahtumasäätiön tuotantotiimi vahvistuu lokakuussa projektijohtajalla. Tehtävään nimitetyllä Riitta Aittokalliolla on monipuolinen taide- ja kulttuurituottajuuden tausta sekä kahdenkymmenen vuoden kokemus esittävän taiteen kentältä. 

Aittokallio siirtyy Helsingin tapahtumasäätiön palvelukseen Tanssin tiedotuskeskuksen projektipäällikön tehtävästä, jonka aikaisiin projekteihin ovat kuuluneet muun muassa esittävän taiteen showcase Performing HEL sekä välittäjäportaan kehittämishanke Pragma Helsinki. Aittokalliolla on kulttuurituottajan ylempi AMK-tutkinto.

Helsingin tapahtumasäätiössä toteutetaan Helsingin juhlaviikkojen lisäksi Helsingin kaupungin merkittäviä yleisötapahtumia kuten Lux Helsinkiä, Helsinki-päivää, Helsingin uudenvuoden juhlaa, Stadin Silakkamarkkinoita ja Tuomaan Markkinoita. Aittokallio tulee tehtävässään johtamaan Tapahtumasäätiön tuotantotiimiä.

“Tapahtumasäätiö on toiminut nyt reippaan vuoden. Tavoitteemme on kehittää sekä tapahtumiamme että toimintatapojamme jatkuvasti. Olemme iloisia saadessamme Riitan vahvistamaan tätä työtä”, sanoo Helsingin tapahtumasäätiön toimitusjohtaja Stuba Nikula.

”Helsinkiläisenä olen erittäin innoissani tästä mahdollisuudesta hypätä itselleni merkityksellisten tapahtumien vakiokävijästä toteuttajapuolelle”, kertoo Aittokallio. ”Tapahtumien tuottaminen on monipuolista ammattitaitoa vaativaa työtä, jota olen ilolla kehittämässä.”


Kuva: Uupi Tirronen