Helsinki-Cotonou Ensemble palaa Huvilaan!

Helsinki-Cotonou Ensemble on suomalais-beniniläisen musiikillisen yhteistyön helmi. Yhtye syntyi helsinkiläiskitaristi Janne Halosen kohdatessa Cotonoussa paikallisen laulajan ja lyömäsoitinvirtuuosin Noël Saïzonoun.

Afrobeatia ja fuusiojazzia perinteisiin voodoorytmeihin sekoittavan bändin soundia on verrattu Fela Kutiin ja Weather Reportiin. Helsinki-Cotonou Ensemble on paljon maailmaa kiertänyt ja live-esityksillä mainetta niittänyt bändi, jonka keikoilla jazzin harmoniat ja funkin syke imaisevat mukaansa. Bändi hurmasi viimeksi Huvilassa Benin Voodoo Party -illassa 2019. Yhtyeen nimeä kantava uusi levy ilmestyi keväällä 2021.

HUOM: 

Songhoy Blues on joutunut perumaan kiertueensa. Songhoy Bluesin sijaan Huvilassa esiintyy 1.9. Helsinki-Cotonou Ensemble. Songhoy Bluesin konserttiin ostetut liput käyvät sellaisinaan myös Helsinki-Cotonou Ensemblen konserttiin. Ostetun lipun voi myös halutessaan palauttaa Ticketmaster Suomen myyntiehtojen mukaisesti. Katso lippujen palautusohjeet täältä »

Kuva: Maarit Kytöharju