Korttelikonsertit tulevat jälleen Taiteiden yönä 18.8. – hae mukaan!

Viime vuosina suuren suosion saaneet Korttelikonsertit ilahduttavat jälleen pihapiireissä ympäri Helsingin. Pihoilla soi noin 50 yllätyskeikkaa Taiteiden yönä 18.8.2022. Pihojen haku on nyt avattu.

Taiteiden yönä klo 16–22 välillä eri puolille kaupunkia levittäytyvät intiimit Korttelikonsertit tarjoavat helsinkiläisille taloyhtiöille mahdollisuuden toivoa huippuluokan taide-elämyksiä omille pihoilleen.

Jokaiselle pihalle tuodaan laadukas, koko perheelle sopiva ja melutasoltaan maltillinen esitys kotimaiselta ammattitaiteilijalta tai -ryhmältä. Musiikkiesitykset ja/tai esittävän taiteen elämykset kestävät noin 20 minuuttia.

Korttelikonserttia voi toivoa omaan pihapiirinsä parhaillaan käynnissä olevalla avoimella haulla Juhlaviikkojen verkkosivuilla. Korttelikonserttien ympäristöiksi toivotaan mahdollisimman erilaisia taloyhtiöitä ja pihoja kaikkialta Helsingistä idästä länteen ja pohjoisesta etelään. Esitykset on tarkoitettu pihapiirien asukkaille.

KORTTELIKONSERTTIEN HAKUAIKA ON PÄÄTTYNYT

Kuva: Saara Autere