Juhlaviikot x Marski: tervetuloa nauttimaan maksuttomista klubi-illoista

HUOM: Maija Kauhasen konsertti siirtyy torstaille 25.8. klo 19 sairastapauksen vuoksi.

Juhlaviikkojen kumppani Marski by Scandic tarjoaa loppukesällä kaksi maksutonta klubi-iltaa kaikille livemusiikin ystäville. Klubit järjestetään kaikille avoimessa Marskin baarissa (Mannerheimintie 10).

Ensimmäisessä klubi-illassa 25.8. esiintyy Maija Kauhanen, jonka musiikissa kansanmusiikin vaikutteet yhdistyvät indiepoppiin ja elokuvamusiikkiin. Kauhasen pääsoitin on kannel, mutta yhden naisen orkesterissa soivat myös muut soittimet harmonista koskettimiin. Useat Kauhasen kappaleista kertovat eri-ikäisten naisten kohtaloista, mutta mukaan mahtuu myös paljon iloa, lohtua ja toivoa. Tervetuloa virittäytymään Juhlaviikkoihin!

Toinen klubi-ilta järjestetään 31.8. klo 19, jolloin Marskissa esiintyy Rosita Luu duo. Emma-ehdokkuuden Samettisuu-albumillaan saanut Rosita Luu on monipuolinen artisti, jonka albumeilla kuuluu kaikuja niin glamrockista, popista, elektronisesta musiikista, soulista kuin kantristakin. Monipuolisuus ja uteliaisuus lauluntekijänä onkin yksi artistin tavaramerkeistä lisäksi. Lyriikoiden pohjavire on ihmisyyttä, erheitä ja isoja tunteita syvästi ymmärtävä, eikä Rosita Luun maailmassa mikään ole mustavalkoista tai pyhää.

Juhlaviikoille tulijat nauttivat Marskissa 2.8.–4.9. myös ystävähintaisesta kuplivasta. Esittämällä minkä tahansa Juhlaviikkojen lipun saat Marskista kuohuviinin (12 cl) ystävähintaan 4 euroa! 

🎶 Helsinki Festival x Marski: Maija Kauhanen
🗓️ Huom: konsertti siirtyy sairastapauksen vuoksi torstaille 25.8. klo 19, vapaa pääsy
📍 Marskin baari, Marski by Scandic, Mannerheimintie 10

🎶 Helsinki Festival x Marski: Rosita Luu Duo
🗓️ ke 31.8. klo 19, vapaa pääsy
📍 Marskin baari, Marski by Scandic, Mannerheimintie 10

Kuva: Antti Kokkola