Kaija Saariahon HUSH-teokselle lisäesitys

Muistamme lämmöllä säveltäjä Kaija Saariahoa ja yhteisiä hetkiä hänen musiikkinsa parissa, ja lähetämme osanotot Saariahon perheelle ja läheisille.

Monet Saariahon teokset ovat saaneet Suomen ensi-iltansa Juhlaviikoilla. Vuonna 2022 festivaalilla juhlistettiin säveltäjän 70-vuotisjuhlaa Reconnaissance-konsertilla, jossa kuultiin kaikki Saariahon a cappella -kuoroteokset.

Saariahon HUSH-teoksen kantaesitys nähdään osana Juhlaviikkoja Radion sinfoniaorkesterin esittämänä. Loppuunmyyty konsertti saa lisäesityksen, joka kuullaan Musiikkitalolla perjantaina 25.8. Konsertissa kuullaan Saariahon trumpettikonserton lisäksi Gustav Mahlerin Sinfonia nro 9.

Lisäesityksen liput tulevat myyntiin keskiviikkona 14.6. klo 9 Ticketmasterin kanavissa.

Kuva: Christophe-Abramowitz