Syö ja juo Huvilanrannassa!

Huvilanrannan suurterassin ruoka- ja juomatarjonnasta vastaa useamman ravintolan valikoima Huvilanrantaan räätälöidyin ruokalistoin.

Terassin aukeamisesta Juhlaviikkojen alkuun, 28.7.–16.8., Huvilanrannan kävijöitä palvelevat Suomen parhaaksi lounaspaikaksi valittu, pohjoisafrikkalaisesta ja välimerellisestä makumaailmasta ammentava Satama Bar & Bistro, runsaissa ja ruokaisissa vegaanisissa annoksissa kunnostautunut Just Vege sekä perinteisen korealaisen katukeittiön makuja retro-twistillä tarjoava POCHA!.

Satama Bar & Bistro

Juhlaviikot käynnistävänä Taiteiden yönä 17.8. ravintolavalikoima vaihtuu ja Huvilanrannan kävijöille makuelämyksiä tarjoilevat festivaalin loppuun 3.9. asti marokkolainen Casa Moro sekä villiruokaan erikoistunut Skutta.

Ruokailukokemuksen edelläkävijä Food Camp lanseeraa uuden street food -ravintolakonseptin Bar Pommes Frites Powered by Mummon. Tämä Huvilarantaa varten rakennettu pop up -ravintola tarjoaa Premium Loaded Fries  -annoksia koko terassin aukiolon ajan.

Bar Pommes Frites Powered by Mummon

Ape Gelato tarjoaa Huvilanrannassa laadukasta ja lähituotettua artesaanijäätelöä sekä espressoa söpön oranssin jäätelökärryn voimin. Italialaiset makunautinnot ovat täydellinen lääke viilentämään mieltä ja tuomaan nautintoa loppukesään. Käsintehty, perinteitä kunnioittava ja osin niitä rikkova makuvalikoima sammuttaa vaativimmankin gelato-nälän, ja erikoissuositus affogato yhdistää jäätelö- ja kahvinautinnon huikeaksi kokonaisuudeksi! Ape Gelato palvelee säävarauksella.

Kahvin ystäviä palvelee la 29.7. ja 5.8. One Day -pop up, SM-baristamestari Kaapo Paavolaisen kahvila ja paahtimo, joka tarjoilee eettisesti valmistettua ja korkealaatuista kahvia.

Huvilarannan juomatarjonnasta vastaa Helsinki Bryggeri.

Huvilanranta on avoinna:
28.7.–16.8. ma-pe klo 15–23 / la-su klo 13–23
17.8.–3.9. ma-su klo 13–23

Huvilanrannan ravintolat avaavat ovensa klo 15 ja ovat auki säävarauksella.

Tutustu ravintoloiden ruokalistoihin »

Kuva: Saara Autere

Muutokset mahdollisia.