REKRY: Klassisen musiikin vastaava tuottaja (vakituinen)

Helsingin tapahtumasäätiö toteuttaa Helsingin kaupungin merkittäviä yleisötapahtumia kuten Helsingin juhlaviikkoja, Lux Helsinkiä, Helsinki-päivää, Helsingin uudenvuoden juhlaa, Stadin Silakkamarkkinoita ja Tuomaan Markkinoita. Tammikuussa 2019 toimintansa aloittanut säätiö kehittää Helsingistä entistä toimivampaa ja vetovoimaisempaa tapahtumakaupunkia.

Etsimme joukkoomme pääasiallisesti klassisen musiikin tuotannoista vastaavaa vastaavaa tuottajaa vakituiseen työsuhteeseen entisen vastaavan tuottajan aloitettua työt toisessa organisaatiossa. Klassisen musiikin vastaava tuottaja vastaa Helsingin juhlaviikkojen klassisen musiikin konserttien ja esitysten tuotannosta. Hänen vastuullaan ovat ohjelman suunnittelu ja sopimusneuvottelut yhdessä taiteellisen johtajan kanssa sekä konserttien ja esitysten tuotannot. Vastaavalla tuottajalla on budjetin seurantavastuu tuotannoistaan. Lisäksi klassisen musiikin vastaava tuottaja tuottaa joka toinen vuosi Musica nova Helsinki -tapahtumassa Juhlaviikkojen toteuttaman konsertin yhdessä tapahtuman tuottajan kanssa. Klassisen musiikin vastaavan tuottajan työhön kuuluu myös pienempiä työrooleja Säätiön muissa tapahtumissa. 

Etsimme henkilöä, jolla on vankka kokemus kansainvälisten tuotantojen toteutuksesta, sopimusneuvotteluista, tuotantojärjestelyistä niin konserttisaleissa kuin muunlaisissakin esitystiloissa sekä tuottajien tai työharjoittelijoiden työn ohjaamisesta. 

Toivomme, että sinulla on:

  • Vankkaa osaamista ja ymmärrystä klassisen musiikin tuottamisesta sekä itseluottamusta ja uskallusta ottaa tapahtumatuotannon uudet haasteet vastaan
  • Kehittämislähtöinen ja tavoitteellinen ote työhösi
  • Englannin kielen lisäksi myös sujuva ruotsi katsotaan eduksi
  • Olet tiimipeluri ja kannat vastuuta yhdessä työyhteisön kanssa

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisten tapahtumien parissa
  • Mahdollisuuden kehittyä työssäsi ja laajentaa osaamistasi 
  • Vastuullisesti toimivan ja kehittyvän työyhteisön 
  • Rennon ja tiiviin tiimin tapahtumien tekemiseen asiantuntevine kollegoineen

Työtehtävä on joko kokoaikainen sisältäen myös pienempiä työrooleja Säätiön muissa tapahtumissa, tai syys-talvikaudella osa-aikainen ja kevät-kesäkauden kokoaikainen sisältäen tällöin ainoastaan klassisen musiikin tuotannon tehtäviä. 

Hakuaika loppuu 31.5.2024 klo 17. Hakemus täytetään osoitteessa: https://gest.fi/customers/cdekab/6735 

Haastattelut järjestetään Helsingissä viikoilla 24–25. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Helsingin juhlaviikkojen taiteellinen johtaja (vuodesta 2025 eteenpäin) Johanna Freundlich (johanna.freundlich@helsinkifestival.fi) sekä Helsingin tapahtumasäätiön hallintopäällikkö Piia Lääveri (piia.laaveri@eventshelsinki.fi).

Kuva: Maarit Kytöharju