Hermanos Gutiérrez

Kuva: Larry Niehues
 • Aika:

  • su 25.8.2024 20:00

 • Osoite:

  Huvila
  Eläintarhantie 8
  00530 Helsinki

 • Liput:

  69,90 € (Lippu.fi)

  Osta liput

Tapahtuman esittely

Ecuadorilais-sveitsiläinen veljesduo Hermanos Gutiérrez on kitaravetoisen instrumentaalimusiikin yksi tämän hetken kuumimmista nimistä maailmassa. Alejandro ja Estevan Gutiérrez ovat vuodesta 2015 lähtien luoneet musiikkia, joka pohjautuu kiehtovasti niin 1950-luvun latinalaisamerikkalaiseen perinnemusiikkiin, Texasin ja Meksikon aavikkobluesiin kuin Ennio Morriconen elokuvallisiin maisemiin. Hermanos Gutiérrezin kappaleista huokuu myös suomalaiseen sielunmaisemaan hyvin istuva, perinteisistä tangoista tuttu, lohdullinen melankolia.

Hermanos Gutiérrezin minimimalistinen lähestymistapa instrumentaaliseen kitaranmusiikkiin on saanut kiitosta siitä, kuinka hämmästyttävällä tavalla he luovat lyyrisiä tarinoita ilman laulua. Gutiérrezin veljesten kitaralinjat kietoutuvat toisiinsa niin, että suljetuin silmin on vaikea erottaa, mistä toinen alkaa ja toinen päättyy.

Maailmalla isoja konserttisaleja loppuun myyvän duon kesäkuussa julkaistava kuudes albumi Sonido Cosmico on odotettua jatkoa Grammy-ehdokkuuden saaneelle levylle El Bueno y el Malo. Uuden levyn tuottajana toimii edellisen tapaan yksi amerikkalaisen bluesrockin suurista nimistä, The Black Keys -yhtyeen Dan Auerbach.

Lisätiedot:

Ovet: 17.30
Hermanos Gutiérrez: 20.00

Konsertissa on rajoitettu määrä istumapaikkoja sekä eläväinen seisova permanto – varauduthan nauttimaan musiikista myös seisten!

Huvilan ikäraja on 18 vuotta.

Kategoriat

Huvila

Kartta

Esteettömyys

-Tapahtumapaikalla esteetön kulku.
-Inva-WC.
-Induktiosilmukka.
-Katsomossa maadoitettu pistoke.
-Katsomossa on pyörätuolipaikkoja ja saattajat ovat tervetulleita ilman maksullista pääsylippua. Pyörätuolipaikat myydään Lippu.fi:n verkkokaupan, puhelinpalvelun ja lippukauppojen kautta. Puh. 0600 900 900

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • su 25.8.2024 20:00

 • Osoite:

  Huvila
  Eläintarhantie 8
  00530 Helsinki

 • Liput:

  69,90 € (Lippu.fi)

  Osta liput

Sinua saattaa kiinnostaa