Elisa x Helsingin juhlaviikot: Taidetta kulmilla tulee jälleen!

Elisa Kulmassa järjestetään jälleen tapahtumia taiteen maailmasta ja törmätään Suomen tähtitaivaalta tuttuihin kasvoihin! Keikat lähetetään korkealaatuisina striimeinä Facebookin kautta.

Jazzin valovoimainen mestari Timo Lassy tuo Juhlaviikkojen avajaispäivänä 19.8. Elisa Kulmaan vielä toistaiseksi harvoin kuullun uuden triokokoonpanonsa, johon kuuluvat kotimaisen jazzin kovatasoiset luottonimet basisti Ville Herrala ja rumpali Jaska Lukkarinen. Luvassa on tuoretta uutta musiikkia elokuussa julkaistavalta uudelta albumilta.

Tunnelmallista pop­rockia tekevä Suad esiintyy Huvilan keikkaansa edeltävänä iltana torstaina 26.8. Elisa Kulmassa duo-kokoonpanolla. Luvassa on lumoavan pehmeitä ja orgaanisia soundeja.

Maanantaina 30.8. lavalle nousevat Pepe Willberg ja trumpetisti Jukka Eskola uuden yhteistyöprojektinsa kanssa. Elisa Kulmassa kuullaan edesmenneen Henrik Otto Donnerin sävellyksiä 1970-luvun alun kahdelta klassikkoalbumilta: Pepe & The Paradisen Niin vähän on aikaa -esikoislevystä tuli yksi suomalaisen popmusiikin klassikoista. En soisi sen päättyvän taas oli Otto Donner Treatmentin esikoisalbumi, jossa soivat Pentti Saarikosken runot.

”Helsingin juhlaviikot antaa suomalaisille ja Elisan asiakkaille mahdollisuuden virkistäytyä poikkeuksellisen vuoden jälkeen. Elisan uusi missio ’Digitalisaatiolla kestävä tulevaisuus’ luo pohjan monimuotoisen ja elämyksellisen kulttuurin tukemiseen”, sanoo Elisan viestintäjohtaja Katiye Vuorela.

“Hienoa, että perinne jatkuu ja Taidetta koetaan Elisa Kulmasta tänäkin vuonna. Striimien kautta tavoitetaan varmasti myös uutta yleisöä ja saadaan ihmisiä tuotua taiteen pariin ja tutustumaan Juhlaviikkojen kattaukseen”, kertoo Juhlaviikkojen markkinointipäällikkö Tiia Tuovinen.

Wonderfeel Helsinki -rannekkeenvaihtopiste Elisa Kulmassa

Wonderfeel Helsinki on uusi, ennenkokematon klasaritapahtuma, jossa yhdistyy kaikki se mitä on kauan kaivattu: kaupunki, ihmiset ja musiikki. Kolmen päivän aikana Tokoinrannassa ja Huvilassa kuullaan niin klasariklassikoita kuin kiinnostavaa nykymusiikkia tuttujen muusikkojen tulkitsemana. 

Tutustu ohjelmaan ja tule nauttimaan festivaalista 20.–22.8.2021! Yhden, kahden ja kolmen päivän lippuja on myynnissä Ticketmaster Suomen myyntikanavissa. Lipun vaihdat rannekkeeseen kätevästi Elisa Kulmassa 16.–20.8. tai Huvilassa festariaikaan 20.–22.8.