Angélique Kidjo – Celebrating 40 Years

Kuva: Fabrice Mabillot
 • Aika:

  • to 29.8.2024 19:00

 • Osoite:

  Huvila
  Eläintarhantie 8
  00530 Helsinki

 • Liput:

  69,90 € (Lippu.fi)

  Osta liput

Tapahtuman esittely

Juhlaviikkojen yleisön jo kaksi kertaa hurmannut ja Huvilan vuonna 2022 loppuunmyynyt Angélique Kidjo tekee näyttävän paluun Helsinkiin. Länsiafrikkalaisen musiikin kiintotähti ja viisinkertainen Grammy-voittaja juhlistaa 40-vuotista uraansa Huvilassa torstaina 29. elokuuta.

Ympäri maailman rakastettu Kidjo on vakiinnuttanut asemansa yhtenä aikamme ainutlaatuisimmista ja poikkeuksellisimmista äänistä, joka on vuosikymmenten aikana inspiroinut lukemattomia taiteilijoita ja yleisöjä. Kidjon käsissä länsiafrikkalainen perinnemusiikki ja pop kohtaavat afrobeatin, dancehallin, hiphopin ja r&b:n soundit hypnoottisella ja visionäärisellä tavalla. 

Vuoden 2021 Mother Nature -albumin jälkeen Kidjo on keikkaillut ahkerasti ja tehnyt yhdessä ranskalais-libanonilaisen trumpetistin Ibrahim Maaloufin kanssa Afrikan ja Lähi-Idän kulttuureita yhdistelevän ylistetyn Queen of Sheba -levyn. Huvilassa Kidjo esittää musiikkia uransa varrelta – mutta parhaassa terässään olevan karismaattisen esiintyjän katse on aina tulevassa. Rajattomalla luovalla energiallaan Kidjon musiikki koskettaa yhä uusia sukupolvia ja hänen konserttinsa ovat loputtoman ilon ja rytmin juhlaa. 

Lisätiedot:

Ovet klo 17.30. Konsertin toinen esiintyjä julkaistaan myöhemmin.

Konsertissa on rajoitettu määrä istumapaikkoja sekä eläväinen seisova permanto – varauduthan nauttimaan musiikista myös seisten!

Huvilan ikäraja on 18 vuotta.

Kategoriat

Huvila

Kartta

Esteettömyys

-Tapahtumapaikalla esteetön kulku.
-Inva-WC.
-Induktiosilmukka.
-Katsomossa maadoitettu pistoke.
-Katsomossa on pyörätuolipaikkoja ja saattajat ovat tervetulleita ilman maksullista pääsylippua. Pyörätuolipaikat myydään Lippu.fi:n verkkokaupan, puhelinpalvelun ja lippukauppojen kautta. Puh. 0600 900 900

Tapahtuman tiedot

 • Aika:

  • to 29.8.2024 19:00

 • Osoite:

  Huvila
  Eläintarhantie 8
  00530 Helsinki

 • Liput:

  69,90 € (Lippu.fi)

  Osta liput

Sinua saattaa kiinnostaa