Angélique Kidjo – Celebrating 40 Years F

 • Tid:

  • tor 29.8.2024 19:00

 • Adress:

  Huvila
  Eläintarhantie 8
  00530 Helsinki

 • Biljetter:

  69,90 € (Lippu.fi)

  Köp biljetter

Introduktion till evenemang

Angélique Kidjo, som redan har hänfört Helsingfors festspelspublik två gånger och sålt ut Huvila 2022, kommer nu att göra en spektakulär återkomst till Helsingfors. Den västafrikanska musikstjärnan och femfaldiga Grammy-vinnaren firar sin 40-åriga karriär i Huvila torsdagen den 29 augusti.

Kidjo är älskad över hela världen och har etablerat sig som en av vår tids mest unika och extraordinära röster, som inspirerat otaliga artister och publik under årtiondenas lopp. I Kidjos händer möter västafrikansk traditionell musik och pop ljuden från afrobeat, dancehall, hiphop och r&b på ett hypnotiskt och visionärt sätt. 

Sedan albumet Mother Nature 2021 har Kidjo turnerat flitigt och samarbetat med den fransk-libanesiske trumpetaren Ibrahim Maalouf på det hyllade albumet Queen of Sheba, en fusion av afrikanska och mellanösternkulturer. På Huvila framför Kidjo musik från hela sin karriär – men den karismatiska artisten när hon är som bäst har alltid ögonen på framtiden. Med sin gränslösa kreativa energi fortsätter Kidjos musik att beröra nya generationer och hennes konserter är en hyllning till oändlig glädje och rytm.

F, kända för sina djärva och visuellt uppfinningsrika liveframträdanden, kommer att öppna kvällen. F är en mångsidig artist som skapar starka album, har nominerats till flera Emma-priser och tilldelades 2021 priset för årets musikvideo.

Ytterligare information:

Portarna: 17.30
F: 19.00
Angélique Kidjo: 20.30

Åldersgräns 18 år.

Kategorier

Huvila

Karta

Tillgänglighet

-Handikapparkering.
-Fri passage.
-Handikapptoalett.
-Antal rullstolsplatser/föreställning: 4 (vid behov fler beroende på kvällens program).
-Induktionsslinga.
-Salongerna har jordade eluttag.

Information om evenemang

 • Tid:

  • tor 29.8.2024 19:00

 • Adress:

  Huvila
  Eläintarhantie 8
  00530 Helsinki

 • Biljetter:

  69,90 € (Lippu.fi)

  Köp biljetter

Du kanske är intresserad